FAQ: Fil-problemer

Hvis du har problemer med filmodulet, kan du prøve nedenstående. Hvis det ikke virker for dig, er du altid velkommen til at tage fat i os!

📁 "Stien er for lang"

Filmodul

Nedenstående skærmbillede kommer, hvis du prøver at udpakke en ZIP-fil med filer, hvor fil-navnene er meget lange.

Årsagen er, at Windows computere har en maksimal længde på mappenavne + filnavne. Det betyder, at du skal finde et andet sted af pakke filen ud.

Hvis du får fejlen, så prøv at udpakke filen i en mappe, der "ligger højere oppe".

Virker ikke:

📁 C:\Users\Administrator\Downloads\Langt-navn-undermappe\CxPlanner-1.0.0.zip

Virker:

📁 C:\Users\Administrator\CxPlanner-1.0.0.zip