Firmaprofil

Hvis din firma-bruger er oprettet som Administrator kan du tilgå nedenstående menuer, ellers vil du slet ikke kunne se dem.

Adgang til firma-indstillinger

I sidebaren i menuen Firmaprofil kan du tilgå dit firmas indstillinger.

Adgang til firma-platform

Firmaaftale

I denne sektion kan du se, hvad firmaaftalerne er. Det er herinde, at du kan se hvor mange projekter jeres firma kan oprette, og samtidig hvor mange der allerede er oprettet.

Overblik:

• Antal projekter tilgængelige/oprettet
  • Forbrugt og tilgængelig lagerplads (GB)
  • Antal brugere (ubegrænset)
  • Aktiverede moduler

Hvert firma på CxPlanner har deres helt eget login link. Dette link vil inkludere jeres firmanavn og jeres firma-logo.

Du kan uploade jeres firma-logo herinde. Firma-logoet kan være op til 35px højt og bør være 90px bredt.

Når du har uploadet et firma-logo, kan du se det herinde. Logoet vil også være synligt i øverste venstre hjørne af CxPlanner, og det vil også bliver benyttet alle jeres PDF rapporter.

Hvis I ikke uploader et firma-logo, vil CxPlanner benytte et standard-logo.

Projekt-overblik

I denne menu kan firma-platformens Administrator se, hvilke projekter der er oprettet, og hvem der er ejer af dem. Administratoren kan ikke åbne og tilgå projekterne!