Filer og projektweb

Filmodulet give mulighed for projektweb - et sted hvor man kan dele og se forskellige filer. Det er bygget op omkring en mappe-struktur (til venstre), hvor du placerer filerne i.

Overblik over filmodul

Når du vælger de forskellige mapper

Filmodul

Højreklik på filer

Du kan højreklikke på de enkelte filer for at åbne "hurtig-menuen". Her kan du åbne og downloade filer og se alle de tilgængelige versioner.

Adgang til mapper og filer

Projektets Administrator skal give de enkelte brugere adgang til mapper, før de enkelte brugere kan se filerne i mapperne. Hvis en bruger ikke har adgang til en mappe, vil brugeren ikke kunne klikke på den.

Se næste vejledning for hvordan Administratoren giver adgang til brugerne.

Mangler du adgang til mapper?

Hvis du mangler adgang til mapper, skal du skrive til projektets Administrator, som herefter kan give dig adgang.

Upload af filer

Hvis du har Skrive adgang til en mappe, vil du også kunne uploade filer til mappen. Det betyder også, at du vil kunne se knappen "Upload", når du har klikket på en mappe.

Du kan uploade så mange filer, som du vil af gangen. Når du har trykket på "Upload"-knappen, vil der komme en popup-boks frem. Du kan enten klikke på den, eller blot trække filer over i den, hvorefter de bliver uploadet.

Upload af nye versioner

I CxPlanner kalder vi det "versioner", når en ny version af filen uploades. Hvis du uploader en fil med det samme navn, som allerede eksisterende fil, så laver vi det automatisk til en ny version for dig.

Hvis du skal uploade en ny version, men filnavnet er anderledes, så skal du højreklikke på filen og vælge "Fil-detaljer" først. Herinde kan du uploade nye versioner.

Se forskellige versioner

Du har altid adgang til de gamle versioner. Du kan i kolonnen "Version" se antallet af versioner, og du kan direkte fra overblikket få adgang til de gamle versioner.

Vælg filerne direkte her eller højreklik på dem.

Versioner i filmodul

Se filer og fil-detaljer

Når du klikker på en fil, vil den automatisk åbne op til venstre. Har kan du navigere rundt i filen.

Hvis du hellere vil have filen i "fuldskærms-visning", kan du dobbelt-klikke på den eller højreklikke og vælge det.

Se PDF fil