Mappestruktur

Projekt ➡️ Fil-modulet ➡️ Indstillinger ➡️ Folder struktur

Du kan selv bestemme, hvordan din mappestruktur skal være i CxPlanner. Det fungerer ligesom i din stifinder, du kan tilføje, flytte og fjerne mapper.

Det er kun Manageren og Administratoren på et projekt, som kan ændre mappestrukturen.

Sletning af mapper

Hvis du sletter mapper, så sletter du også alle filerne i mapperne!

Rediger mappestruktur

Åben redigeringsværktøjet

Først skal du åbne fil-modulet og herefter "Folder struktur".

Filmodul

Tilpas mapper

Herefter kan du tilpasse mappestrukturen.

Højre-klik

Hvis du højreklikker direkte på mapperne, kan du ligesom i Windows og MacOS tilføje og ændre mapperne.

Admin-tjekboks

Hvis din projektrolle er Administrator, kan du også aktivere den lille tjekboks. Hvis du aktiverer den (som det er gjort i mappen "Admin" og "Statusrapporter"), så er det kun Administratoren der kan ændre denne mappe og give adgang til denne mappe.

Folder struktur #2