Upload af filer

Projekt ➡️ Fil-modulet

Du kan uploade alle typer filer i CxPlanner, og du kan uploade mange filer på en gang.

Vi har følgende upload metoder:

1. Upload 1 fil ad gangen
  2. Upload mange filer på en gang
  3. Upload en ZIP-fil og pak den automatisk ud

Du kan kun uploade, hvis du har skrive-rettigheder til mappen

Upload knap

Upload knappen er synlig, hvis du har klikket på en mappe, som du har adgang til at uploade i - ellers er knappen skjult.

Folder struktur #1

Upload filer

Du kan trække filer over i upload-boksen, eller du kan klikke på feltet i upload-boksen, og vælge filer fra din computer.

Når du har valgt dine filer, skal du blot trykke på "Upload" knappen.

Folder struktur #1

Upload og udpak ZIP-filer

Hvis du tilføjer en ZIP-fil, vil der i bunden komme en gul informationsboks. Hvis du sætter kryds i den, vil din ZIP-fil blive udpakket automatisk og alle mapperne i den vil blive oprettet og indsat i mappestrukturen.

Folder struktur #1