Granskning af filer

Når du har aktiveret filmodulet på projektet, så er granskningsmodulet automatisk aktiveret. Det betyder, at du kan foretage granskning af PDF dokumenter direkte i browseren, sammen med alle de andre brugere på projektet.

Granskning i flere versioner

Du kan se granskningskommentarer på tværs af forskellige versioner af en fil. Hvis du fx har gransket "Plantegning version 1", så kan du få vist disse kommentarer på "Plantegning version 2".

Læs mere om granskning

Vi har skrevet en blogpost omkring effektiv granskning. Du kan læse den på vores blog: Projektweb og granskning

Granskningskommentarer

Når du opretter en granskningskommentar, bliver det en "Opgave". Alle brugere på projektet kan se granskningskommentarerne i de forskellige dokumenter, så de samme kommentarer ikke kommer flere gange.

1) Find fil du skal granske

Du skal inde i et projekt åbne filstrukturen og aktivere gransknings knappen. I venstre side kan du se de mapper, som du har adgang til. Helt grå mappe kan du ikke tilgå, mapper med en hænglås kan du kun se i, mens i almindelig mapper kan du også uploade filer.

Review guide 1

2) Åben dokument og gransk

Du kan åbne dokumentet i 2 forskellige visninger: Fuldskærms-visning eller en hurtig-visning. Billedet nedenfor viser, hvordan en “hurtig-visning” ser ud. Du kan højreklikke på filerne og vælge, hvordan du ønsker at se filen.

Review guide 2

3) Indsæt markeringer i dokumentet

Billedet nedenfor viser et dokument åbnet i “Fuldskærms-visning”. I dette dokument er der indsat én kommentar med en sky-markering.

Review guide 3

4) Gransknings-kommentarer

Når du dobbelt-klikker på en gransknings-kommentar i sidebaren eller på markeringerne i dokumenter, vil de åbne op. Nedenfor ses en gransknings-kommentar der er åben.

Projekt Administratorer og Managere kan afslutte (Godkende), mens andre brugere kun kan godkende deres egne. Alle kan dog kommentere på en gransknings-kommentar i dialogfeltet.

Review guide 4