Eksporter til PDF

Selvom online og digitale tidsplaner er smart, så kan det til tider være rart med en velkendt PDF. Du kan altid eksportere din template til PDF (eller XLSX eller XML).

Eksporter til PDF

Billedet nedenfor viser de forskellige eksporteringsmuligheder. De to øverste, PDF A4 og PDF A3, er de mest populære og lynhurtige. De laver en PDF-fil af lige præcis det du ser på skærmen.

Hvis du til gengæld vælger Download PDF, vil du selv kunne den periode, som du ønsker tidsplanen eksporteret fra.

Eksporter til PDF