MS Project tidsplaner

MS Project har længe været et "go-to" program for at lave tidsplaner. I CxPlanner laver ikke bare tidsplaner, vi integrerer dem med resten af byggeriet.

Da MS Project stadig benyttes meget, så har vi udviklet en import og eksport funktion, så du kan importere og eksportere MS Project filer direkte i CxPlanner.

Importering af MS Project

Hvis du har modtaget en MS Project fil på en byggesag, skal du åbne den i MS Project. Når du har åbnet filen i MS Project, skal du gemme den som en XML-fil.

Når du har gemt filen som en XML-fil, kan du importere den i CxPlanner.

Import af MS Project

Eksporter til MS Project

Du kan også til enhver tid trække din tidsplan ud som en MS Project fil. Det betyder, at du kan arbejdet i CxPlanner med din tidsplan og eksportere den som en MS Project fil.

Du skal blot vælge download-knappen og trykke på "Download MS Project XML".

Når du har downloadet filen, kan du åbne den i MS Project.