Få din egen CxPlanner bruger

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at oprette en bruger. Du kan sende os en mail på support@cxplanner.com eller skrive i chatten til os.

Vi er altid klar, så du får hurtigt svar!

Note

Hvis du allerede har en bruger, kan du springe videre til næste side

Brugere på CxPlanner

Når du bliver oprettet som bruger på CxPlanner bliver du tildelt et firma. Hvis dit firma allerede har en firma-profil, vil du automatisk blive en del af denne firma-profil.

Når du bliver en del af en firma-profil, vil du få adgang til alle de moduler og funktioner, som dit firma har.

Opret en bruger selv - lige nu

Hvis du bare ikke kan vente med at komme i gang, så kan du selvfølgelig også selv oprette en bruger med det samme. Hvis du selv opretter en bruger, vil du kun få adgang til udvalgte moduler og visse funktioner vil være begrænset.

Vi kan dog altid hjælpe dig med at flytte din bruger til en rigtig firma-profil.

Du opretter en gratis bruger her: Registrer bruger