Få din egen CxPlanner bruger

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at oprette en bruger. Du kan sende os en mail på support@cxplanner.com eller skrive i chatten til os.

Vi er altid klar, så du får hurtigt svar!

Note

Hvis du allerede har en bruger, kan du springe videre til næste side

Brugere på CxPlanner

Når du bliver oprettet som bruger på CxPlanner bliver du tildelt et firma. Hvis dit firma allerede har en firma-profil, vil du automatisk blive en del af denne firma-profil.

Når du bliver en del af en firma-profil, vil du få adgang til alle de moduler og funktioner, som dit firma har.