Når du logger ind første gang

Denne side giver et overblik over opbygningen i CxPlanner, når du logger ind. Du kan logge ind med din email og password på: https://app.cxplanner.com/login

Dashboard / Oversigt

Når du logger ind, vil du komme ind til dit overordnede dashboard. Det vil vise data på tværs af alle de projekter, som du har adgang til. Hvis din firma-rolle er Bruger og du kun har adgang til ét projekt, vil du ikke se denne side, men automatisk blive ført over til "Projektets dashboard".

I CxPlanner kan du selv bestemme hvordan dit dashboard skal se ud - vil du se flere eller færre grafer og opsummeringer? Du kan tilpasse det i dine bruger-indstillinger.

Dashboard

Ændre dit password og profilbillede

Når du får en bruger på CxPlanner, får du også tilsendt en password. Dette password kan du ændre til et nyt, hvis du vil. Du kan ændre dit password og uploade dit profilbillede i dine projektindstillinger.

User profile in sidebar

Adgang til projekter

Du kan finde dine projekter på forskellige måder. På dit dashboard kan du bruge hurtig-menuen ("Projekt-oversigt"), du kan søge efter projekter i sidebaren eller du kan åbne projekt-menuen.

User profile in sidebar