Projektets dashboard

Når du åbner et projekt vil du komme ind til dit projekt-dashboard. Et projekt-dashboard er en opsummering af opgaver og aktiviteter på det specifikke projekt. Du kan selv tilpasse hvilke informationer, som du ønsker vist; det gør du i dine brugerindstillinger.

Når du har åbnet et projekt, vil projektets navigeringsmuligheder være synlige i toppen. Det er her, hvor du kan tilgå opgaver, kvalitetssikring m.m.

Overblik over projektet

Hvis du er Administrator eller Manager på et projekt, vil du også se menuen "Indstillinger". Det er i denne menu, at du kan tilføje brugere og redigere projektets indstillinger.

Project dashboard

Værktøjer og moduler

Værktøjer og moduler på projektet har alle et ikon og farve. Forskellige har er opgavestyring blå med et ikon som indikerer, om det er tabel-oversigten, kanban, plantegning eller tidsplanen.

Project tools

Opgaver / Tasks

Opgaver, også kaldet tasks, er gennemgåede på tværs af hele CxPlanner. Når du opretter en ny granskningskommentar, bliver det til en opgave. Når du opretter en fejl i kvalitetssikrings-modulet, bliver det til en opgave. Det er i og for sig gældende for alle vores moduler.

Det betyder, at du altid kan få det fulde overblik over alle opgaver, som er oprettet på projektet ét sted. CxPlanner benyttes til at styre projektet, derfor ser vi alt som opgave - hvis det ikke er en opgave, skal det ikke ind i CxPlanner.