Profilindstillinger

For at sikre dine data og din profil, benytter CxPlanner kryptering, backups og sikre servere.

Udover det har du som bruger også nogle muligheder for at sikre dine data:

• Alle passwords skal mindst være 8 karakterer langt.
  • Du kan aktivere 2FA beskyttelse.
  • Du kan logge ud af alle dine devices med et klik.

Password, 2FA og logout

Profilmenu

Log ud af alle dine devices

Skulle det ske, at du mister din mobiltelefon, kan du logge ud af alle dine devices ved at klikke på "Log ud af alle dine devices". Dette vil fjerne alle dine cookies og logge dig ud af alle dine devices.

Ryd cachen

I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at rydde cachen. Dette gør, at eventuelt gemte filer bliver fjernet.