Projektindstillinger

Hvis du er Administrator eller Manager som projekt-rolle på et projekt, kan du tilgå projektindstillinger.

Det er i projekt-indstillingerne, at du kan redigere projektets indstillinger og tilføje nye brugere til projektet.

Projekt indstillinger

Adgang til indstillings-menuer

Når du har åbnet projektets indstillinger vil du blive mødt af en række menuer. Afhængig af din firma-platform kan du have færre eller flere.

Fx kan du i menuen "Brugere" tilføje nye brugere til projektet.