Tilføj brugere til projektet

For at tilføje brugere til projektet, skal du åbne projektets indstillinger. Herinde skal du vælge fanen "Brugere".

Oversigt over brugere

I venstre side af fanen "Brugere" kan du tilføje nye brugere, mens i højre side ser du en oversigt over alle brugere, der er tilføjet til projektet.

Tilføj bruger til projekt

"Opret ny bruger og tilføj til projekt"

Hvis du skal tilføje en helt ny bruger, som ikke har en konto på CxPlanner endnu, skal du bruge denne knap.

Hvis brugeren allerede har en konto, hjælper vi dig automatisk videre.

Når du tilføjer brugeren, vil der blive sendt en automatisk email afsted.

"Tilknyt eksisterede bruger til projekt"

Hvis brugeren allerede har adgang til din firma-platform, kan du tilføje brugeren hurtigt med denne knap.

Screenshots når du tilføjer brugere

Først skal du angive emailen.

Tilføj bruger til projekt

Hvis der allerede eksisterer et firma, vil brugeren automatisk blive koblet til det.

Tilføj bruger til projekt

Angiv brugerens projektrolle.

Tilføj bruger til projekt

Tilføj brugeren til en brugergruppe. Nedenfor oprettes en ny brugergruppe kaldet "Totalentreprenør"

Tilføj bruger til projekt

Brugeren er nu tilføjet til projektet i brugergruppen "Totalentreprenør" med projektrollen "Manager".

Tilføj bruger til projekt