Projekttyper

Der findes forskellige 3 projekttyper i CxPlanner. Standard-typen er Projekt.

Projekttype

Type 1: Projekt

Dette er standard typen og den du bør vælge.

Dette projekt kan indeholde tidsplaner, tilsyn, kvalitetssikring og alle de andre funktioner, som er tilgængelige.

Type 2: Projektfolder

Et Projektfolder er en måde hvorpå du kan strukturere flere projekter. Det betyder, at du kan tilføje standard projekter til det.

Det kan være en fordel, hvis du har et meget stort projekt, som du har brug for at opdele.

Du skal dog først have oprettet almindelige projekter, før du kan tilføje dem.

Type 3: Udbudsprojekt

Et udbudsprojekt benyttes udelukkende til at styre og udføre udbud. Du kan dele dine udbudsdokumenter og modtage bud fra de bydende parter.