Eksporter opgaver

I CxPlanner kan du altid eksportere dine data til forskellige filformater.

Nedenfor kan du se, hvordan du eksporterer opgaverne til PDF og Excel (XLSX) filer. Hvis du er interesseret i at eksportere til Tidsplanen (Gantt) skal du bruge det her link Gantt (tidsplan) eksport.

Vælg Tabel-oversigten

Du skal starte med at vælge Tabel-oversigten:

Eksporter opgaver #1

Vælg rapportformat

Herefter skal du vælge den rapportform, som du ønsker at eksportere til. Afhængig af projekttypen, kan der være forskellige rapportformer, som du kan vælge mellem.

Eksporter opgaver #2