Plantegnings overblik

Plantegnings-overblikket viser opgaver på deres respektive plantegninger. I dette overblik kan du vælge hvilken plantegning du vil se, og så vil alle tilhørende opgaver til denne plantegning blive vist.

Videoguide af plantegning

Overblik over plantegning

Du kan nemt navigere rundt i plantegningen. Billedet nedenfor viser de basale funktioner.

1. På markering #1 kan åbne listen over tilgængelige plantegninger
  2. På markering #2 kan du sortere de viste opgaver på planteningen.
  3. På markering #3 kan du vælge en plantegning.

Overblik over plantegning

Åbne de viste opgaver

Du kan åbne de enkelte opgaver ved at trykke på dem (den orange/gule markering).

Du kan zoome på plantegningen ved at scrolle med musen. Du kan flytte plantegningen ved at trække med musen.

Det samme gør sig gældende på mobiltelefoner, hvor du blot benytter fingeren. Her kan du bruge pinch-zoome og drag (trække) plantegningen rundt.

Opret nye opgaver

Hvis du har rettigheder til det, kan du også oprette nye opgaver ved blot at klikke direkte på plantegningen.

Du skal blot klikke på plantegningen, hvor den nye opgave skal være tilknyttet.