Besvare kommentarer

Når du åbner en opgave, vil du til venstre se meta-informationerne, og til højre vil du se dialogen på den specifikke opgave.

Arbejde i opgaver

Tilgængelig felter

Afhængig af din projekt-rolle vil der være flere eller færre felter tilgængelige. Fx hvis din projekt-rolle er Entreprenør, så vil feltet "Status" ikke være redigerbart.

1) Dialog-feltet

I dialog-feltet kan du se alle de ting, der er sket på opgaven. Det er også i det felt, at dialogen mellem projektparterne er synlige.

Du kan også tagge andre brugere, så de får en notifikationer. Det gør du ved at skrive @NavnetPåBrugeren i kommentaren - altså indsætter et @ foran.

2) Bruger-status

Da en Entreprenør ikke kan ændre opgavens status, vil personen kunne benytte "Bruger-status" knapperne. Det er knapper, som angiver, hvad personen mener opgaven er.

Knapperne vil ikke påvirke opgavens reelle status - det er rent visuelt.

3) Gem besked

Når du har skrevet en besked, kan du gemme den ved enten at trykke [Enter], eller ved at klikke på knappen Gem.

Formater teskt i besked

Hvis du skal formatere teksten i beskeden, kan du trykke på Shift+Enter for at lave linjeskift, Ctrl+b for at skrive fed skrift, Ctrl+i for at skrive kursiv og Ctrl+u for at skrive understreget.